Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Metlice brisača – BOSCH

Pregled

Poboljšana vidljivost na duže staze. Bosch metlice brisača uvek se savršeno uklapaju – u bilo koje vreme, na bilo koje vozilo, a zahvaljujući širokom asortimanu zadovoljavaju i najrazličitije zahteve tržišta i kupaca.

Tradicija i inovacije

Priča o uspehu Bosch metlica brisača započela je 1926. Godine kada je lansiran prvi sistem električnih brisača. I nastavlja se do današnjeg dana sa nekoliko dodatnih inovacija poput metlica brisača spojlera, sistema za pranje vetrobranskog stakla, mlaznih sistema brisača sa integrisanim mlaznicama za pranje i ’’Aerotwin’’ metlica brisača sa patentiranom gumenom tehnologijom.

Tehnološka partnerstva

U bliskoj saradnji sa velikim brojem proizvođača automobila, Bosch radi na velikom razvojnom poslu. Pomoću inovativne gume brisača ’’Power Protection Plus’’, pored ostalih inovacija, pruža jasne perspektive budućih tehnologija.

Bosch_Automotive_Info_03_2021_SM

Velika pokrivenost vozila

Bosch metlice brisača savršeno se uklapaju u gotovo svako vozilo – bez obzira koliko različiti bili pojedini tipovi: od najnovijih modela automobila do komercijalnih vozila, pa sve do oldtajmera i klasičnih automobila. Sa do 99%, pokrivenost vozila je posebno velika.

Fleksibilnost asortimana proizvoda

Paleta metlica brisača koja odgovara tržištu ili je prilagođena kupcu za najrazličitije tipove vozila i prodajne kanale može se odabrati iz kompletne Bosch-ove palete metlica brisača.

Bosch metlice brisača uvek se savršeno uklapaju – u bilo koje vreme, na bilo koje vozilo!

Pouzdane performanse, maksimalna sigurnost

Metlice brisača Bosch podležu teškim testovima performansi i elastičnosti – kako u ispitnoj laboratoriji, tako i direktno na vozilu. Mnogo godina iskustva u razvoju i proizvodnji prave razliku. Rezultat: savršeno prijanjanje i optimalne performanse brisača.

Izgled snažne prodaje

Počevši od upadljive i praktične ambalaže, pa sve do atraktivnih promocija prodaje, Bosch osigurava maksimalan uspeh u prodaji metlica. Intuitivni pronalazači proizvoda pomažu u pronalaženju odgovarajuće metlice brisača dok uputstva za ugradnju i video snimci olakšavaju postavljanje.

Aplikacija Bosch brisač:

  • Jednostavna navigacija za lako pronalaženje vašeg vozila

  • Brzi pregled svih odgovarajućih brisača

  • Detaljne informacije o proizvodu

  • Brzo upoređivanje alternativnih proizvoda

  • Jednostavan video za instalaciju

 

Web lokacija Bosch brisača:

  • Isto nudi sjajne funkcije kao i aplikacija

  • Može se pristupiti mreži bilo gde

  • Optimalan prikaz na vašem pametnom telefonu, tabletu ili računaru
Izvor : BOSCH