Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

BOSCH omogućio lakšu pretragu delova i usluga na novom sajtu

NOVA INTERNET STRANICA OBJEDINJUJE RELEVANTNE INFORMACIJE O USLUGAMA KOJE BOSCH PRUŽA, VEZANO ZA REZERVNE DELOVE I OPREMU ZA RADIONICU

Bosch odeljenje rezervnih delova za auto industriju objavio je nove internet stranice za rezervne delove i dodatnu opremu te za radioničku opremu u novom dizajnu prilagođenu korisniku.

Na adresi https://www.boschaftermarket.com/rs/sr/index auto-servisi od sada mogu pronaći pregledno organizovani celokupni asortiman Bosch rezervnih delova, opreme za radionicu i usluge. Svi tekstovi, vizualizacije i fotografije proizvoda prilagođeni su potrebama korisnika. Stranice sa pregledom proizvoda i kratkim opisima u samo nekoliko klikova dovode korisnika do traženih informacija.

Dokumenti za preuzimanje, uključujući tehničke podatke i brošure o proizvodima, pružaju dodatne informacije. Internet stranica dopunjena je brojnim video zapisima i korisnim objašnjenjima za radionice.

KATALOG DELOVA ORGANIZOVAN JE PREMA GRUPAMA PROIZVODA

Klikom na stavku „Delovi” u meniju pregledno uređene glavne navigacije, korisnici mogu pronaći celokupan asortiman rezervnih delova razvrstanih u pojedinačne grupe proizvoda. Osim novih delova, uključen je i sveobuhvatan Bosch asortiman repariranih (BX) delova. U kratkim tekstovima opisane su funkcije i posebne prednosti pojedinačnih rezervnih delova.

U okviru kontinuiranog unapređenja internet stranice postojaće i mogućnost pametnog pretraživanja. Time će se omogućiti brzo prepoznavanje rezervnih delova dostupnih za određeno vozilo upotrebom slobodnog pretraživanja teksta ili prepoznavanje vozila putem broja šasije vozila (VIN).

Screenshot_1

KRATKI VIDEO ZAPISI SA OBJAŠNJENJIMA U VEZI SA OPREMOM ZA RADIONICU

Stavka „Oprema” pruža kratak pregled sveobuhvatnog asortimana Bosch opreme za radionicu. Korisnicima pruža informacije o svim dijagnostičkim uređajima, ispitnim uređajima za motore i komponente, kao i o softverima za radionice i rešenjima za efikasno uklanjanje problema te profesionalno održavanje i servis. Kratkim tekstovima objašnjene su funkcija i prednosti pojedinačnih dijagnostičkih uređaja i servisnih jedinica u odnosu na zahteve radionica. U video zapisima dostupnim za brojne sisteme, jasno je prikazana njihova profesionalna primena.

BOSCH PODRŠKA I USLUGE ZA PROFESIONALNO POSLOVANJE RADIONICA

Treća stavka u meniju naziva se „Usluge i podrška”. Pruža kratak pregled Bosch ponuda za svakodnevno profesionalno poslovanje radionica. Jednim klikom korisnici mogu da pronađu informacije o Bosch konceptima radionica: rešenjima za obuku, tehničkim uslugama, konceptima radionica i najnovijim vestima.

Screenshot_2

INFORMACIJE UZ POMOĆ SAMO NEKOLIKO KLIKOVA

Zahvaljujući novom dizajnu izgled internet stranice automatski se prilagođava uređaju putem kojeg joj korisnik pristupa. Time se osigurava jednak kvalitet čitanja sadržaja na laptopu, tabletu ili čak na pametnom telefonu. Glavna ciljna grupa ovih stranica uglavnom su radionice za motorna vozila, ali i tehničari koji rade sa Bosch proizvodima te distributeri rezervnih delova. Specifične internet stranice dostupne su za sve države u kojima postoji Bosch odeljenje auto-delova. Ovim pojedinačnim stranicama moguće je pristupiti putem tzv. alata „Izaberite svoju državu” koji se nalazi na zajedničkom internet domenu na adresi https://www.boschaftermarket.com/rs/sr/index.

Izvor: AutoMagazin