Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Mi smo AutoStart D.O.O., kompanija koja je prisutna na tržištu od 2001. godine, rasli smo iz godine u godinu, da bi danas, posle punih 20 godina poslovanja, bili jedan od vodećih distributera u ovom segmentu tržišta ne samo u Srbiji nego i u regionu. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom auto delova iz segmenta autoelektrike.

Centrala kompanije se nalazi u Novom Sadu, a posedujemo i prodavnice autodelova u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Pazaru, Šapcu, Čačku, Zrenjaninu i Vranju. AutoStart D.O.O. zapošljava 62 kvalifikovanih i stručnih ljudi koji su spremni da uče, misle svojom glavom i uvek su na usluzi klijentima. Kompanija posluje na domaćem tržištu sa tendencijom širenja, a trenutno plasiramo naše proizvode na teritoriji Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Lider smo na domaćem tržištu, gde uživamo reputaciju pouzdanog i konkurentnog partnera koji nudi dobar odnos kvaliteta i cene proizvoda. Većina (preko 90%) artikala u našoj ponudi i distribuciji je iz uvoza i to direktno od proizvođača, što znači da imamo najbolje uslove kupovine rezervnih delova, a samim tim i najbolje uslove prodaje, u koje su se proteklih godina uverili naši kupci. Korišćenjem najsavremenijih informacionih tehnologija, brzo nalazimo delove koji su Vam potrebni. Trenutno u ponudi imamo 11 brendova renomiranih proizvođača sa preko 15.000 artikala koji su isporučivi sa našeg lagera, koji se svakodnevno asortimanski proširuje.

Distributeri smo firme BOSCH za oblast autodelova i ispitne opreme, što garantuje originalne delove, najpovoljnije cene i uslove prodaje. U asortimanu nudimo rezervne delove i drugih renomiranih kompanija kao što su Elccor, Mobiletron, Gauss, Gebe, NTN, Magneti Marelli, Ghibaudi, Casco, Prestolite i Sertronic. Kod nas možete nabaviti razne rezervne delove za vaš automobil: alternatore, anlasere, akumulatore, bobine, bendikse, automate anlasera, diodne ploče, sijalice, regulatore napona, module paljenja, ležaje, remenice, rotore anlasera, statore anlasera, nosače četkica, osigurače, svećice, lambda sonde, grejače motora, statore alternatora, rotore alternatora, elektriku, elektroniku i mnogo više od toga...

Prisutni smo i na polju servisnih klima stanica za klima sisteme na vozilima. Zastupnici smo slovenačke kompanije SPIN (Italija) i možemo vas snadbeti servisnim stanicama, pratećim materijalom i rezervnim delovima.

U mogućnosti smo da punudimo uslugu remonta alternatora i anlasera za putnička i teretna vozila u našem ovlašćenom Bosch servisu. 40 godina iskustva, računarsko testiranje svakog remontovanog agregata, ugradnja originalnih Bosch delova kao i delova ostalih proizvođača iz našeg asortimana. Tim vrhunsko obučenih auto električara rešiće problem na vašem automobilu.

Putem našeg B2B portala možete 24 časa dnevno 365 dana u godini da poručite željene delove i opremu za auto. Pored toga kad postanete član našeg B2B portala stičete pravo na veliki broj specijalnih akcija i sniženja koji su dostupni isključivo članovima.

Ponosni smo što možemo da kažemo da smo kroz godine rada postali priznat i pouzdan brend koji pruža kvalitetnu uslugu klijentima. Naše glavne snage su kvalifikovani kadrovi koji pružaju superiorne usluge našim klijentima, intenzivan marketing i savremene proizvode.