Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Wallbox

Wallbox EV punjači

MADE IN SPAIN

Mi smo Wallbox
Posvećeni smo promeni načina na koji svet koristi energiju. Wallbox kreira napredne sisteme za punjenje električnih vozila i upravljanje energijom koji redefinišu odnos korisnika prema mreži.

Znamo da ovo nije lak zadatak, ali takođe znamo da velika inovacija ne dolazi ako idete lakim putem. Zato smo uzbuđeni što pomeramo granice onoga što EV punjenje može da uradi! I sve dok postoje zidovi koji nas inspirišu, mi ćemo nastaviti da dizajniramo kutije koje nisu u kutiji kako bismo ih prevazišli.

Wallbox prevazilazi očekivano punjenje električnih vozila kako bi korisnicima dao moć da kontrolišu svoju potrošnju, uštede novac i žive održivije. Nudimo kompletan portfolio rešenja za punjenje i upravljanje energijom za stambene, poslovne i javne namene.

Mi kreiramo inovacije za sledeći talas EV punjenja i upravljanja energijom, uključujući od vozila do kuće i od vozila do mreže, skladištenje energije, ravnopravne energetske transakcije, trgovinu energijom, energiju kao plaćanje i još mnogo toga.

Naši principi inovacija


Sve što kreiramo oživljava naša tri osnovna principa:

Jednostavno

Lako pristupiti, razumeti i kontrolisati

Pametno

Uvek povezan, sa tobom i tvojim životom

Usredsređeno na korisnike

Dizajniran za prave ljude, intuitivno i lepo

Wallbox ima kancelarije u 9 zemalja i klijente u preko 80 zemalja. Svakodnevno se širimo kako bismo deblokirali usvajanje EV širom sveta.