Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

EV Punjač – ORION mini

MC-AS

ORION mini (7kW & 22kW)

Linije-plave

- AC stanica za punjenje vozila za kućnu i poslovnu upotrebu -

Jednostavan za upotrebu, instalaciju i nadogradnju. Kompatibilan sa svim električnim automobilima na tržištu danas i u budućnosti. Najprikladniji za kućnu upotrebu.

MC-CHARGERS, nakon što je kompletirao asortiman javnih punjača, nastavlja sa privatnom stanicom za punjenje serije ORION mini. Fokusirajući se na kvalitet i visoku estetiku dizajna koja je već uspostavljena u ORION asortimanu proizvoda, ’’ORION mini’’ je idealan za kućne ili radne instalacije, ima metalno i polikarbonatno kućište i male je veličine, jednostavan za instalaciju. ’’ORION mini’’ je dostupan u 2 nivoa snage, 7kW i 22kW, dok ugrađeni kabl dužine 5m sa utičnicom Type 2 omogućava brzu i laku vezu sa električnim vozilom.

RFID, mobilna aplikacija MC-CHARGER-a ili bilo koja druga OCPP mobilna aplikacija se može koristiti za identifikaciju korisnika i upravljanje punjačem.
Može se povezati na Internet preko WI-FI, Eternet-a ili mobilne mreže, zadovoljavajući potrebe svih instalacija. Preko MC-CHARGERS-ove mobilne aplikacije, ’’ORION mini’’ se može podesiti na različite nivoe snage u skladu sa nivoima potrošnje u zgradi, izbegavajući preopterećenja i dovodeći do pravilnog upravljanja opterećenjem energetske efikasnosti.
ORION-mini-2-sajt

ORION-mini---sajt

pozovi_nas
button_detaljnije_100x50
button_kompletna_ponuda_100x50