Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

AutoStart izlaže na 55. međunarodnom sajmu automobila

55. međunarodni sajam automobila se ''konačno'' održava posle trogodišnje pauze zbog pandemije izazvane Korona virusom. Sajam je na programu od 22. do 28. marta 2023. godine, a prema kalendaru OICA (krovne međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila) predstojeći Salon automobila je jedan od tek 12 najvećih ovogodišnjih automobilskih sajmova u svetu.

Ovogodišnji sajam automobila vam sprema ponudu svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način. Već tradicionalni pratilac automobilskih priredbi na Beogradskom sajmu je jubilarni 15. međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, koji se održava u isto vreme i na istom mestu, što garantuje atraktivan sajamski događaj i uživanje za sva čula.

Naš AutoStart štand očekuje svoje posetioce u HALI 2, nivo B, gde ćemo vam predstaviti najnovije modele SERVISNIH KLIMA STANICA, proizvođača Spin, kao i nešto sasvim novo u našoj ponudi - PUNJAČE ZA ELEKTRIČNA VOZILA. Spremili smo vam mnogo iznenađenja, kao i predsajamsih i sajamskih popusta!

Takođe, kod nas na štandu će biti prisutni sve kolege iz naše prodajne mreže širom zemlje, sa kojima ćete moći da razgovarate i pogledate našu celokupnu ponudu delova autoelektrike.

Vidimo se na sajmu!