Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

PUNJAČI ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Procenjuje se da će do 2035. godine električni automobili i dostavna vozila na struju zauzeti 11% tržišnog udela u svetu, hibridi oko 45%, a manje od 1% ostaje za vozila na vodonične gorivne ćelije i dizelaše. Ostatak ipak pripada benzincima i dizelima u zemljama “trećeg sveta” uglavnom ili onih zemalja koje će se do tada udaljiti od EU. Mi vam predstavljamo dva proizvođača punjača za električna vozila iz naše ponude.

WALLBOX

U našoj firmi smo posvećeni promeni načina na koji svet koristi energiju. Wallbox kreira napredne sisteme za punjenje električnih vozila i upravljanje energijom koji redefinišu odnos korisnika prema mreži.

Znamo da ovo nije lak zadatak, ali takođe znamo da velika inovacija ne dolazi ako idete lakim putem. Zato smo uzbuđeni što pomeramo granice onoga što EV punjenje može da uradi! I sve dok postoje zidovi koji nas inspirišu, mi ćemo nastaviti da dizajniramo kutije koje nisu u kutiji kako bismo ih prevazišli.(za više informacija, kliknite na sliku)

NRGKICK

Sa NRGkick-om možete puniti svoj električni automobil gde god postoji struja. Proces punjenja je veoma jednostavan: priključite NRGkick na strujnu utičnicu i povežite utikač adaptera sa električnim automobilom – gotovo! Odmah nakon toga počinje punjenje vašeg električnog automobila. Ne trebaju vam skupe dodatne instalacije za punjenje električnog vozila. Uz NRGkick vam je potrebna samo jedna standardna utičnica – nije važno da li ste instalirali CEE32, CEE16 ili Schuko utičnicu. Pored toga, možete puniti svoj električni automobil sa novom utičnicom na bilo kojoj javnoj stanici za punjenje! (za više informacija, kliknite na sliku)

MC CHARGERS

MC-CHARGERS kompanija predstavlja novi asortiman stanica za električno punjenje vozila, proizvedene isključivo u Grčkoj.
MC-CHARGERS je kompanija sa velikom stručnošću u dizajnu i razvoju elektronskih sistema i softvera, koja ima za cilj da obezbedi holistički pristup punjenju električnih vozila. Uzimajući u obzir rast potreba tržišta, a uz poštovanje životne sredine, kompanija je razvila čitav niz AC stanica za punjenje i nadzor softvera i takođe može da pruži prilagođena rešenja. U njihovoj ponudi možete pronaći punjače ''ORION series'' jačine 7kW, 11kW, 22kW, različitih tehničkih karakteristika. (za više informacija, kliknite na sliku)