Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

WAI global novi ino partner Autostart d.o.o.

Polovinom  meseca novembra  asortiman naših proizvoda biće dopunjen proizvodima novog ino partnera. Reč je o brendovima renomiranog američkog distributera WAI koji distribuira robu na evropsko tržište putem WAI global predstavništva u Holandiji. WAI global je voodeći proizvođač delova za aftermarket distribuciju. Inovacije i kreativnost su snage koje određuju uspeh WAI global  korporacije . Od svog osnivanja, WAI global je neumorno radio na tome da ispuni sve potrebe svojih klijenata u automobilskoj industriji. To uključuje nepokolebljivu posvećenost da se bude " prvi na tržištu " sa najnovijim modelima dostupnih proizvoda. Kao vodeći proizvođač delova i distributer WAI global nudi svojim aftermarket klijentima lak pristup širokom spektru proizvoda.

Transpo je usko specijalizovana linija  delova za autoelktriku.  Iz Transpo programa možemo da vam ponudimo: regulatore napona ,diodne ploče, modul paljenja ... Pored Transpo linije proizvoda za Vas smo pripremili i veliki izbor WAI remenica proizvođača INA  vrhunskog kvaliteta. Pratite informacije na našem sajtu i B2B portalu o tačnom datumu pristizanja prve isporuke novih proizvoda.

Pokretanjem saradnje sa WAI-em AutoStart d.o.o je zaokružio kopletnu ponudu autoelektike i elektronike za evropsko tržište. Sad sa ponosom možemo konstatovati da smo broj 1 u Srbiji u pogledu saradnje sa vodećim proizvođačima autoelektirke što nas automatski kandiduje za vaše najpouzdanije partnere.

Slika preuzeta sa: http://www.waiglobal.com