Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Novi brend Sertronic renomiranog španskog distributera Sermovil-a

Polovinom  meseca maja  asortiman naših proizvoda je dopunjen proizvodima novog ino partnera. Reč je o brendu Sertronic  renomiranog španskog distributera Sermovil-a koji distribuira robu na evropsko  i svetsko tržište . Sermovil  je voodeći proizvođač delova za aftermarket distribuciju. Inovacije i kreativnost su snage koje određuju uspeh Sermovil korporacije.

Od svog osnivanja, Sermovil je neumorno radio na tome da ispuni sve potrebe svojih klijenata u automobilskoj industriji. To uključuje nepokolebljivu posvećenost da se bude  prvi na tržištu  sa najnovijim modelima dostupnih proizvoda. Kao vodeći proizvođač delova i distributer Sertronic nudi svojim aftermarket klijentima lak pristup širokom spektru proizvoda.

Sermovil Automoción SL je kompanija koja je prisutna na tržištu više od 22 godine, osnovana je 1991 godine.U kompaniji smatraju da je ljudski potencijal glavni slogan koji nudi  klijentima najbolju uslugu. Specijalizovani su na polju elektronskih komponenti i sredstava za popravku limarije vozila, u svakom trenutku spremni su da ponudie preko 8000 različitih artikala.

Iz Sertronic  programa možemo da vam ponudimo: veliki broj valjkastih osigurača, ubodnih osigurača, limenih osigurača, releja, kablovskih stopica, nosača releja, držač za montažu nosača releja....

Pokretanjem saradnje sa Sermovilom AutoStart d.o.o je zaokružio kopletnu ponudu autoelektike i elektronike za evropsko tržište. Sad sa ponosom možemo konstatovati da smo broj 1 u Srbiji u pogledu saradnje sa vodećim proizvođačima autoelektirke što nas automatski kandiduje za vaše najpouzdanije partnere.