Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Izveštaj sa 55. međunarodnog sajma automobila u Beogradu

Kapije Beogradskog sajma otvorile su se za posetioce u petak 22. marta u 10 časova. Posetioci u mogli da vide novitete iz automobilske industrije kao i mnoštvo opreme za automobile i servise.

Počevši od hale broj 1, publika je mogla da vidi najnovije modele ŠKODE, VOLKSWAGENA, OPELA, TOYOTE, PEUGEOTA, CITROENA, HYUNDAIJA, dok je hala 1A bila namenjena za proizvođače delova za automobile i ''handmade'' vozila.

Nakon hale 1 i 1A dolazimo u našu halu, gde je bila izložena garažna oprema i oprema za servise. Na nivou A su pored mnogih izglagača, bili i štandovi Ministarstva unutrašnjih poslova i Puteva Srbije gde je publika mogla da porazgovara sa prisutnima o najčešćim problemima na drumovima. Sa nivo A, sa spuštamo na nivo B, gde je bio najposećeniji štand beogradskog sajma, štand AutoStarta.

Na našem štandu ste ove godine mogli videti SERVISNE KLIMA STANICE, svu propratnu opremu za servisiranje klima sistema na vozilima, alat i nešto što je idalje dosta sveže kod nas u ponudi, PUNJAČI ZA ELEKTRIČNA VOZILA. Punjači su privukli pažnju mnogo ljudi, što je i očekivano, jer ipak, polako ulazimo u vreme električnih vozila kojih sve više ima na našim ulicama.

Hala broj 3 je bila rezervisana za AUDI, MERCEDES, BMW, MINI, PORSCHE i MASERATI. U hali 3 se nalazio najskuplji auto na ovogodišnjem sajmu, u pitanju je Maserati MC 20, koji je koštao neverovatnih 289.000€ i prodat je već prvog dana sajma.

U prolazu iz hale 2 u halu 3, gde se nalazi hala 3A je bio smešten teretni program, gde su bili izloženi IVECO, FORD, ISUZU, MERCEDESOV kombi. Najveća atrakcija je bio Isuzuov terenac D-MAX koji je bio prelepljen ''transformers'' folijom i time privukao mnogobrojnu decu i njihove roditelje.

Za ljubitelje dvotočkaša je bila rezervisana hala broj 4, tamo su mogli pronaći neke od najnovijih modela BENELLI, CF MOTO proizvođača koji polako osvajaju moto tržište, a tu su naravno bili i ''oldschool'' proizvođači kao što su SUZUKI, DUCATI, KAWASAKI, KTM. Posetioci su pored motorcikala mogli i da pazare kompletnu opremu za motore, počevši od kaciga, odela, rukavica, pa sve do najmanjih nalepnica i dekoracija za motor.

Ovogodišnji sajam je trajao do utorka, 28. marta. Očekivano, najviše posetioca je bilo u toku vikenda, ali na našem štandu ništa manje nije bilo ni radnim danima. Uz naše ljubazne, raspoložene i uvek nasmejane kolege, kao i ''Njeguški pršut'' retko ko je mogao da ne zastane pored našeg štanda. Mi smo ovogodišnjim izlaganjem na beogradskom sajmu izuzetno zadovoljni, a nadamo se da ćemo moći da opravdamo očekivanja i na narednim sajmovima.

Vaš AutoStart.