Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Fiat i Magneti Marelli novosti

Saradnja kompanije Fiat i kompanije Magneti Marelli datiraju još od njihovog zasnivanja. Ova saradnja je i danas aktuelna. Obe kompanije zajedno nastupaju na tržištu i konstantno nas obasipaju novitetima. S toga nas i obaveštavju o svim novostima na automobilskom tržištu putem FIAT News-a.

Glavne novosti su vezane za Fiat 500L koji je predstavljen publici kao veoma atraktivan automobil vrhunskog dizajna. Predstavljeni su novi modeli  Lancia Flavia i Jeep Grand Chherokee srt. Prateći trendove na tržištu Fiat je pre dve godine otvorio novu fabriku u Kini u provinciji Huan. U toku jula 2012. Godine proslavljena je dvogodišnjica otvaranja. Od 04.07.2012 do 05.07.2012. u Bolonji, Magneti Marelli je organizovao sastanak posvećen inovacijama.

Glavna tema je bila posvećena osvrtu na strateške faktore konkurentnosti u periodu recesije i značajne promene na tržištu. Nova Magneti Marelli laboratorija za testiranje pouzdanosti automobilskih komponenti otvorena je 5. jula  u pogonu u Bolonji. Laboratorija je jedna od najboljih primera na međunarodnom nivo u smislu količine tehnološki napredne opreme i sposobnosti da sprovede testove velikom brzinom. Takođe je otvorna nova Magneti Marelli fabrika u Kini a planira se otvaranje nove fabrike u Pulaski, Tennessee (USA). Sve ove novosti i još mnogo toga možete pročitati ukoliko kliknete na ovaj link.