Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Autostart na 81. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se od 20. do 26. maja na Novosadskom sajmu.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Holandija, koja će predstaviti kompanije iz agrarne proizvodnje, a u organizaciji Ministarstva poljoprivrede Holandije biće organizovana i panel diskusija "Evropski trendovi u poljoprivredi". U okviru sajma biće organizovana izložba poljoprivredne mehanizacije i nacionalna izložba stoke, koja se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije, kao i izložba organske proizvodnje.

Međunarodni poljoprivredni sajam se organizuje 81. put je i on je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Autostart   na ovogodišnjem sajamu predstavlja aktuelnu ponudu klima servisnih stanica, rezervnih delova i hemijskih sredstava za rad renomiranog slovenačkog proizvođača Silco. Pored toga predstavljamo i aktuelnu ponudu alternatora i anlasera za teretni program..  Naš štand se nalazi u auli novosadskog sajma kod ulaza u Master halu. Kapije sajma za posetioce su otvorene od 09.00 h do 19.00 h.

 

Čekamo Vas u auli novosadskog sajma.