Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Autostart d.o.o. u završnim pregovorima sa Brigade Electronics

Autostart d.o.o. je otpočeo pregovore sa  britanskom kompanijom  Brigade Electronics o zastupništvu za teritoriju Srbije. Početkom 2013, godine kod nas ćete moći naći vrhunske proizvade ovog renomiranog proizvođača.

Brigade Electronics je tržišni lider u proizvodnji  i prodaji bezbednosnih sistema  u vozilima. Reč je o britanskoj kompaniji koja ima svoje centre  u SAD , Nemačkoj i Italiji , Francuskoj , Južnoj Africi i zemaljama Beneluksa , a pored toga sarađuju sa preko 50 specijalizovanih distributera širom sveta , sa trenutnim izvozom na pet kontinenata.

Kompanija Brigade Electronics je osnovana  1976 , i od samog početka se bavi  bezbednošću vožnje unazad , donoseći prvi rikverc alarm i sistem za detekciju pri vožnji unazad u Evropu, prvi su konstruisali "pogled unazad" - zadnje kamere monitoring sistem u Velikoj Britaniji. Još uvek su jedina kompanija u svetu koja pruža kompletan asortiman sigurnosnih kamera za vožnju unazad, sisteme sigurnosti vozača, putnika i pešaka za sve vrste komercijalnih vozila i mobilnih postrojenja.

Proizvodni program je svrstan u nekloliko grupa proizvoda:

1. Širokopojasni zvučni alarmi za vožnju unazad

2. Alarmi za vožnju unazad

3. Ogledala za mrtav ugao

4. Sigurnosni CCTV sistemi za vozila

5.  Satelitska navidacija

6. Digitalni diktafoni i kupaste kamere

7. Ultrazvučni senzori za vožnju unazad

8. Ultrazvučni senzori za bočno skeniranje

9. Pulsni-radarski senzori za vožnju unazad

10. Radna i rotaciona svetla

Cela priča oko vožnje unazad deluje naivno. A da li je tako? Cifre govore drugačije. U Velikoj Britaniji je vođena statistka od strane  izvršne i lokalne vlasti kao i institucija za zdravlje i bezbednost koja kaže da je tokom poslednjih 5 godina, gotovo 600 zaposlenih poginulo i 5.000 ozbiljno povređeno u prevozu i procesu distribucije. Cifre govore i da je veliki broj ljudi  poginulo i povređeno prilikom vožnje unazad gde vozač nije imao dobru preglednost i samim tim došlo je do nezgode. Posebno su opasne transpotrne grane industrije, procesi odnošenja smeća, poljoprivredna proizvodnja...

U  nastavku pogledajte kataloge proizvoda:

1. Brigade katalog proizvoda 2012. 

Katalozi po primeni u različitim industrijama:

1. Industrija odlaganja i upravljanja smećem

2. Poljoprivreda i stočarstvo

3. Rudarstvo i građevina

4.Teretni transport i distribucija