Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

АutoStart & BelCar

АutoStart & BelCar

Poštovani poslovni partneri


Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo o najnovijem razvoju događaja između Bel Car d.o.o. i AutoStart d.o.o.


Od avgusta 2023. godine AutoStart d.o.o. je u 100% vlasništvu firme Bel Car d.o.o. što pojačava našu tržišnu poziciju na polju autoelektrike. Od 22. januara 2024. godine AutoStart d.o.o. se spaja i integriše u Bel Car d.o.o. i prestaje da postoji kao posebna firma. Spajanjem Bel Car d.o.o. preuzima sve obaveze i potraživanja koja AutoStart d.o.o. ima. Sva buduća prodaja i nabavka robe će se odvijati pod okriljem
Bel Car d.o.o. Većina članova AutoStart tima ostaje na okupu i nastavlja dalji rad i na usluzi će biti svim partnerima u sklopu Bel Car d.o.o.

AutoStart Web shop se gasi i prestaje da postoji, svi kupci će biti upućeni na korištenje Bel Car Web shop-a (www.belcar.rs) i neometano će moći da se nastavi poručivanje. Većina AutoStart poslovnih jedinica će nastaviti da funkcioniše pod AutoStart brendom u okviru Bel Car d.o.o., time omogućavamo da kupci nastave kupovinu u poznatom okruženju na ustaljenom mestu.

Ovom akvizicijom i integracijom dalje pojačavamo našu tržišnu poziciju i bićemo u mogućnosti da vas snabdevamo sa još većim izborom alternatora, anlasera, AC kompresora, rezervnih delova i ostalom opremom i proizvodima.


Sa poštovanjem u ime Bel Car d.o.o. & AutoStart d.o.o.
Aleksandar Belanović & Šandor Zavarko