Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Spin

]Kompanija SPIN je osnovana 1979. godine u Riminiju, Italija. Danas, više od 40 godina nakon osnivanja, SPIN je rasprostranjen brend na nacionalnom i međunarodnom automobilskom tržištu.

Kompanija se prostire na površini od 3500 m2 na nekoliko nivoa. SPIN je dinamična i mlada kompanija koja zapošljava stručnjake, obučene da ispunjavaju i odgovaraju potrebama savremenog tržišta i pokriva celo nacionalno tržište, a izvozi svoje proizvode u više od devedeset zemalja.

Kvalitet je glavni cilj SPIN-a. Proizvodno odeljenje vrši konstantno kontrolu u svakoj fazi proizvodnje, a na kraju se vrši kontrola gotovog proizvoda. Ovaj metod omogućava SPIN-u da značajno smanji broj problema posle prodaje. Odeljenje istraživanja i razvoja konstantno radi na usavršavanju proizvodnog programa različitih linija proizvoda.

Trgovinsko odeljenje se sastoji od profesionalnih i kvalifikovanih agenata, obučenih za upravljanje mrežom odabranih distributera.

Proizvodni program Spin-a čine: A/ C Servisne stanice za automobile, kamione i autobusa, prateća oprema i hemikalije, stanice za čišćenje i promenu ulja u automatskim menjačima, stanice za čišćenje i testiranje pumpi i dizni, stanice za čišćenje i testiranje pumpi i dizni sa ultrazvučnom kadom, testeri farova, test stanice za alternatore i anlasere...

Našu ponudu SPIN servisnih klima stanica možete pogledati klikom OVDE

SPIN web stranica: www.spinsrl.it