Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Sertronic

Sermovil je vodeći proizvođač delova za aftermarket distribuciju. Inovacije i kreativnost su snage koje određuju uspeh Sermovil korporacije.

Od svog osnivanja, Sermovil je neumorno radio na tome da ispuni sve potrebe svojih klijenata u automobilskoj industriji. To uključuje nepokolebljivu posvećenost da se bude  prvi na tržištu  sa najnovijim modelima dostupnih proizvoda. Kao vodeći proizvođač delova i distributer Sertronic nudi svojim aftermarket klijentima lak pristup širokom spektru proizvoda.

Sermovil Automoción SL je kompanija koja je prisutna na tržištu više od 22 godine, osnovana je 1991 godine.U kompaniji smatraju da je ljudski potencijal glavni slogan koji nudi  klijentima najbolju uslugu. Specijalizovani su na polju elektronskih komponenti i sredstava za popravku limarije vozila, u svakom trenutku spremni su da ponudie preko 8000 različitih artikala.

Glavna snaga Sermovil-a je  brend Sertronic. Sertronic  program nudi : veliki broj valjkastih osigurača, ubodnih osigurača, limenih osigurača, releja, kablovskih stopica, nosača releja, držač za montažu nosača releja….

Sermtronicl web stranica: http://www.sertronic.es