Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Elccor

''Vrednost za novac''

Elccor Automotive LLC je je trgovinsko preduzeće specijalizovano za prodaju i distribuciju rezervnih delova za autoelektriku. Takođe u ponudi je širok spektar kompletnih agregata anlasera i alternatora, a u tu je i veliki broj sistema za paljenje. Distribuira se preko 5000 komponenti širom sveta. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa OE standardima kvaliteta.

Elccor kompanija uvek sluša i razume potrebe klijenata i njihove preferencije, sve u cilju da se ponudi pravi proizvod, usluga ili rešenja koja odgovaraju vašoj poslovnoj strategiju i zadovoljavaju vaše zahteve.

Glavni moto je “vrednost za novac”. Te se uvek traga za novim dobavljačima, tako da se nudi novi i bolji asortiman proizvoda za klijente.

Filozofija Elccor kompanije je poslovanje na dugoročne staze. Dakle, možete biti sigurni u njihovu konstantnu posvećenost poslu.

Elccor Automotve LLC je dinamična kompanija sa mladim profesionalcima koji brzo reaguju na potrebe tržišta pružajući visok nivo kvaliteta proizvoda i usluge. Jedinstven kreativni pristup omogućava da se prilagode brzom menjanju tržišta.

Elccor - ova web stranica:
www.elccor.com