Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

MSG

MSG oprema

MADE IN POLAND

MSG OPREMA - PRODAJA I SERVIS AUTO OPREME

Kompanija ''MSG equipment'' posluje u oblastima proizvodnje i servisiranja najsavremenije opreme za servise motornih vozila. Mreža njihovih klijenata se prostire širom sveta, Italija, Poljska, Nemačka, Turska, istočna Evropa, Balkan …. Prepoznavajući kvalitet MSG proizvoda i radioničke opreme, a u skladu sa potrebama našeg tržišta, AutoStart je od januara 2023. godine postao distributer i serviser MSG opreme na teritoriji Republike Srbije.

Prvi koraci u osnivanju kompanije napravljeni su 2006. godine kada je mali servis prerastao u veći i osetili smo veliku potrebu za brzim i preciznim metodama testiranja. Naši inženjeri su počeli da razvijaju dijagnostičku opremu, raznovrsnu po opcijama i funkcionalnoj nameni, kako bi nam olakšali rad. Kasnije smo počeli da nudimo opremu za naše auto prodavnice. Uspeli smo i doneli odluku da menjamo tipove opreme za dijagnostiku vozila.

Trenutno smo tim od 50 prijatelja sa solidnim iskustvom uspona i padova, svesni kako da vodimo svoj posao. Stalno širimo liniju proizvoda, unapređujemo dizajn i funkcije opreme i poboljšavamo kvalitet naših pronalazaka. Naš glavni cilj je uvek bio da pojednostavimo i ubrzamo proces dijagnostike i popravke auto agregata. Bili smo prvi koji su testirali, koristili i optimizovali našu garažnu opremu, tako da znamo kako da se nosimo sa njom u svakoj situaciji!

April 2017. postao je jedan od najsrećnijih meseci u godini – naša automobilska dijagnostička oprema je od tada CE sertifikovana. Tim MSG-a se zalaže za bezbedan život i dobrobit životne sredine, zato je za nas bilo presudno da dobijemo evropski sertifikat CE. Ovo je još jedna prilika da istaknemo našu težnju ka poboljšanju kvaliteta, jasan je dokaz našeg nastojanja da se uskladimo sa međunarodnim standardima!

ZAŠTO JE MSG OPREMA NAJBOLJI PROIZVOĐAČ OPREME ZA DIJAGNOSTIKU VOZILA?


Naši stručnjaci se već više od 10 godina bave auto servisom. Počeli smo sa malim servisnim centrom kada smo, ručno popravljajući sve jedinice motornih vozila, utrošivši dosta vremena na kvalitetan posao, generišući ideje kako da optimizujemo svoju delatnost, pripremili solidnu osnovu za jačanje naših pozicija: povećali smo broj servisnih centara i, jasno shvatajući kakav nam je alat potreban da bismo pojednostavili i skratili proces popravke motornih vozila, počeli da lično izmišljamo alate i opremu za automehaničarske radionice. Znamo kako da proizvodimo, kako da koristimo i kako da popravimo našu garažnu opremu koja je najvažnija odlika profesionalnog pristupa u svakom poslu.

ZAŠTO NAŠI POSETIOCI BRAJU OPREMU ZA AUTOMOBILE MSG


1) Danas smo ambiciozna kompanija specijalizovana za prodaju i servis garažne opreme. Naša delatnost je usmerena na proizvodnju i distribuciju dijagnostičkih alata za servise i servisne centre. Naravno, naši posetioci mogu naručiti garažnu opremu u bilo kojoj drugoj kompaniji, ali sumnjamo da ona ima iste prednosti:

NUDIMO DIJAGNOSTIČKA REŠENJA ZA:
● AC SISTEME
● KOČNE SISTEME
● AMORTIZERE
● ELEKTRIČNE SERVO UPRAVLJAČE
● SISTEME SERVO UPRAVLJAČA
● STARTERE, ALTERNATORE I REGULATORE NAPONA


Naši kupci na jednom mestu mogu naručiti nekoliko artikala garažne opreme za svoju auto-radnju ili servis! Nema potrebe da tražite specijalizovanu radionicu za popravku određenih auto delova - sve radove na sanaciji izvršite na teritoriji našeg preduzeća!

2) Nudimo profesionalnu automobilsku opremu sa mogućnošću testiranja ili ispiranja jedne ili više jedinica motornih vozila, što zauzvrat uključuje sledeće dodatne opcije:
● Multifunkcionalne mogućnosti
● Jednostavno rukovanje
● Ažuriranje softvera
● Brza procedura testiranja
● Dugotrajan servis
● Bezbedan eksploatacije

3) Biti uvek u kontaktu sa našim kupcima je jedno od osnovnih pravila naše kompanije i još četiri ubedljive tačke u vezi sa našom opremom za servisiranje automobila:
● Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja 24 sata dnevno
● Nudimo 1 godinu garancije i doživotnu korisničku podršku
● Obezbeđujemo dobro strukturiranu geografiju prodaje i isporuku širom sveta
● Naš glavni cilj je da uštedite vaše vreme - MSG oprema će obavljati prljave poslove na vozilima umesto vas.

KLJUČNA TAČKA U KORIST NAŠE KOMPANIJE ZA PROIZVODNJU PROBNIH STOLOVA

Naš proizvodni program obuhvata garažne auto opreme za dijagnostiku servo letva i pumpi, amortizera, kočionih čeljusti, startera i regulatora napona; Ispitni stolovi za ispiranje i ispitivanje A/C kompresora naizmenične struje, prodaja testera alternatora. Stalno ažuriramo naš asortiman i izmišljamo nove proizvode sa više funkcija i mogućnosti. Naša jedinstvena kombinacija rešenja za električne servo upravljače, pumpe, stubove rezultirala je EPS kontrolerom MS561.

Još uvek tražite na internetu kvar na električnom servo upravljaču ili kako da zaustavite curenje?
Ponosni smo što ostvarujemo potražnju kupaca. Sa ovim dijagnostičkim kompletom za EPS sistem vaše mogućnosti su poboljšane, kao i efikasnost vaše radionice. Inženjeri za razvoj MSG opreme konstantno rade na uključivanju novih dijagnostičkih podataka i informacija o vozilu čim postanu dostupne. Pored jeftine garažne opreme, proizvodimo i specijalizovane alate koji se koriste za brzu popravku i podešavanje agregata motornih vozila u sistemu servo upravljača. Oni ne samo da će pojednostaviti proces popravke, već i sprečiti deformaciju jedinica motornih vozila. Kada dođemo jednom, potrudićemo se da se naši posetioci vraćaju svaki sledeći put - to je osnovni princip našeg rada. Ako vam se ovaj pristup dopada, dobrodošli!