Auto Start Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

EGR Valve Cleaner – Čistač EGR ventila

EGR VALVE CLEANER - TR1149.N.01

TRETMAN ČIŠĆENJA ZA EGR VENTILE

EGR VALVE CLEANER - ČISTAČ EGR VENTILA je tretman pogodan za sve dizel motore sa bilo kojim sistemom za napajanje. Zahvaljujući njegovom inovativnom hemijskom sastavu pene napravljen pomoću nanotehnologije, čisti i otčepljuje  EGR ventil koji je zapušen od ostataka sagorenih izduvnih gasova, katrana, naslage ugljenika, smole i lakova.

Ovaj tretman je pogodan za čišćenje cevi i Turbo usisnih ventila.

Nano molekuli EGR Čistača duboko prodiru u kamenac, slabeći veze između, i time olakšavaju njihovo odvajanje. Njegova moć odmašćivanja i uklanjanja kamenca omogućava čišćenje čak i nefunkcionalnog ventila, vraćajući mu na kraju prvobitnu učinkovitost. Gusta i izdržljiva pena razliva se na površinu ventila čime povećava vreme kontakta i samim tim i efikasnost sredstva.

A9RADC9

Uputstvo za korišćenje
Skinite ventil i stavite ga u posudu, zaštitite električne kontakte krpicom i držite ih podalje od mesta pranja. Nanesite bogatu količinu pene na celu površinu i ostavite nekoliko minuta. Ponoviti postupak u slučaju tvrdih naslaga. Kada se kamenac odvoji, nastavite sa ispiranjem ventila izbegavajući da se električni kontakti pokvase. Oprezno osušite, ako je potrebno koristite kompresovani vazduh. Namontirajte ispravno ventil na sistem. Kod profesionalne upotrebe obratiti pažnju na upozorenja.

pozovi_nasB2Bbutton_kompletna_ponuda_100x50