Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Dodeljena UEPS-ova priznanja

Žiri Udruženja za tržišne komunikacije Srbije – UEPS dodelio je na 52. Međunarodnom salonu automobila Grand Prix za najuspešniji ukupan sajamski nastup kompaniji Star import d.o.o. Novi Beograd za izlagački program Mercedes – Benz

Diploma za najlepši štand i uspešan sajamski nastup na ovogodišnjem Salonu automobila dodeljena je kompaniji FCA Srbija d.o.o. Kragujevac.

Diplomu UEPS-a za uspešan promotivni nastup dobili su: Euroimpex Autogroup Beograd za izlagački program Peugeot, Delta Automoto Beograd za izlagački program Honda, Avtonova Kab d.o.o. Beograd za izlagački program Sitroen i Opel Southeast Europe LLC, predstavništvo Beograd, za izlagački program Opel.

Priznanje za najbolji slogan na 52. Međunarodnom salonu automobila pripalo je brendu Peugeot za slogan Motion & Emotion

Diploma za uspešan promotivni nastup u kategoriji Prateći program Međunarodnog salona automobila dobila je kompanija Total Serbia d.o.o. Novi Beograd. U istoj kategoriji, diplomu za originalno rešenje štanda osvojila je firma Autostart DOO Novi Sad.

Diplomu za uspešan promotivni nastup u kategoriji Prateći program – finansijske usluge dobila je osiguravajuća kuća DDOR Novi Sad a.d. U istoj kategoriji, diplomu za aktivnosti na uvođenju nove kategorije osiguranja za oldtimer-e dobila je UNIQA Novi Beograd.

Diplome za aktivaciju na štandu na 9. Međunarodnom sajmu motocikala „Moto passion“ pripale su firmama: Trion motors Beograd za izlagački program Harley Davidson i P.G. S. Motori Novi Beograd za izlagački program Piaggio.

Izvor: ueps.org.rs