Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

AutoStart slavi 20. rođendan

AutoStart D.o.o. ove godine sa ponosom proslavlja veliki jubilej, 20 uspešnih godina postojanja i rada.

Počeli smo skromno, 2001. godine u Novom Sadu sa par zaposlenih, da bi danas izrasli u respektabilnu kompaniju sa preko 45 zaposlenih i 8 poslovnih jedinica širom Srbije.

Za vremenski period od osnivanja do danas AutoStart D.o.o. sa svojim stručnim kadrom i odnosom prema klijentima, izrasla je u firmu od poverenja. Sa sloganom "autoelektrika za profesionalce" prepoznatljivi smo širom Srbije i naše regije, kao pouzdan partner u industriji auto delova, specijalizovano za autoelektriku i servisnu opremu. Kriterijumi i pravila poslovnog ponašanja koja negujemo, jasna su i precizna. Posvećenost, stručnost, profesionalnost i ažurnost, najvažniji su postulati u radu, a zadovoljstvo poslovnih partnera (približno 10.000 klijenata) su motiv za naša dalja stremljenja da budemo još bolji.

AutoStart D.o.o. je siguran da će naredne godine biti nastavak uspšene poslovne priče, čvrsto rešeni da ostanemo dosledni našem poslovnom razvoju i dosadašnjoj pozitivnoj filozofiji odnosa prema kupcima i našim zaposlenima.

U nadi da ćemo i u budućnosti biti vaš prvi izbor i pouzdan partner u radu, želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj saradnji i želimo vam uspeh u daljem poslovanju!

Vaš AutoStart Tim!