Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Autostart osvrt na 2012. godinu

Poštovane koleginice, kolege, poslovni partneri i verni fanovi

Autostart d.o.o. ulazi u 2013 tu sa ambicijom da ove godine ostvari još bolje rezultate nego predhodne koja je bila najuspešnija godina u istoriji kompanije. Autostart d.o.o. startuje novu godinu sa 24 zadovoljna i ambiciozna radnika sa namerom nastavka uspešne saradnje na kompletnoj teritoriji na kojoj poslujemo.

Sa 6 poslovnih jedinica:

1. Novi Sad

2. Beograd 1

3. Beograd 2

4. Beograd 3

5. Niš

6. Kragujevac

Autostart d.o.o. Vam je bliži nego ikad i naša ponuda Vam je dostupna na teritoriji cele zemlje u najkraćem mogućem roku. Otvaranjem B2B portala, naša kompanija je prešla na viši nivo poslovne saradnje i od sad smo vam dostupni 24 časa 7 dana u nedelji.Sa nova 3 dostavna vozila u najvećim gradovima Srbije ubrzali smo naš i Vaš posao. U toku prošle godine pokrenuli smo saradnju sa nekim od najuspešnijih svetskih kompanijama u autoindustriji, između kojih bi izdvojili:

Ghibaudi

Prestolite

Transpo

Magneti  Marelli

Sa nova 4 poslovna partnera Autostart d.o.o. je došao do jubilarnog 10 ino dobavljača, zaokružio kompletnu ponudu, i u ovoj godini naši verni poslovni partneri mogu sve  svoje poslove završiti na jednom mestu.

I na kraju ako vas iko ikad pita zašto ste Vi izabrali baš nas za Vašeg poslovnog partnera broj 1, vi mu skromno odgovorite: Pa zar vi ne bi radili sa najboljima ?

 

P.S.

Vidimo se na sajmu