Autostart Centrala, Ćirila i Metodija 45, Novi Sad +381 21 504 221, +381 21 504 223

Autostart izveštaj sa Rematec 2013.

Prošlog meseca  u Amsterdamu održana  je Rematec 2013. sajamska izložba za one koji se bave upravljanjem voznog parka, distribucijom delova , popravkom motora, osiguranjem vozila ili  sličnim delatnostima.

Naša dvočlana ekipa posetila je ovu međunarodnu  izložbu.   Neki  od  naših poslovnih partnera izlagali su na Rematec 2013, kao što su Bosch, Ghibaudi, Autopulley, Wai Global i Prestolite.  Naša dvočlana ekipa  posetila je ih je na njihovim štandovima na kojima je vladala sjajna atmosfera. Razmenjene su ključne informacije, znanja a govorilo se i o novitetima na polju autoelektrike i autodelova.

Pored posete Rematec-u 2013. naša dvočlana ekipa  našla je vremena da obiđe i  evropsko predstavništvo kompanije Wai Global. Ljubazni domaćini  su ih dočekali i predstavili im  kompaniju .

Nakon napornih sajamskih dana naša ekipa uspela je da ugrabi malo vremena za opuštanje i obiđe Amsterdam ovaj nadasve interesantan grad. S obzirom da slika govori više od hiljadu reči pogledajte foto izveštaj naše ekipe klikom na ovaj link.

Slika preuzeta sa: http://www.rematecnews.com